marți, 27 iulie 2010

Iuvenum ritu florent / Tinerii capătă vlagă


În ritmul clocotitor al vieţii actuale, este mai presus de orice ca printre noi, tinerii, să strălucească speranţa în viitor şi să nu ne lăsăm curajul să slăbească sau să piară. Pătrunderea tot mai accentuată a haosului în sferele vieţii cotidiene, primatul non-valorii, organizarea vieţii după legea talionului “ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte”, ne determină să reflectăm cu atenţie asupra societăţii şi a valorilor ei.

Prin intermediul Revistei IUVENTA dorim să facem un pas spre revigorarea şi rearanjarea acestui sistem de valori în rândul tinerilor şi spre construirea viitorului societăţii în care trăim. Revista este destinată tuturor celor care au un cuvânt de spus şi care cred că împreună suntem capabili să reuşim. Dacă te afli printre tinerii care pledează pentru moderaţie, stabilitate şi cultură, nu ezita să ni te alături! Trimite-ne un articol cu gândurile tale la adresa de e-mail revista.iuventa@gmail.com însoţit de datele personale şi de contact. Fă-ţi vocea auzită!
.
Elena Ungureanu

2 comentarii:

 1. Buna ziua . Sunt adiministratorul blogului http://www.luteam.wordpress.com si as dori sa facem blogrol in vedere cresteri traficului pe site-urile noastre.Va multumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Elena Ungureanu30 iulie 2010, 13:03

  Buna ziua. Multumesc pentru propunerea de parteneriat. Am adaugat blogul dumneavoastra in lista mea.

  Numai bine!
  Elena Ungureanu.

  RăspundețiȘtergere