luni, 12 septembrie 2011

Prea femeie!


Prea femeie să nu plâng. Prea bărbat să cer ajutor.


O femeie puternică ştie să-şi ascundă fragilitatea în situaţii dificile, ştie să o dezvăluie cu tact şi delicateţe, iubeşte cu putere şi oferă tandreţe celor dragi, ştie să fie vulnerabilă şi invulnerabilă, e inteligentă, ştie să-şi folosească atuurile, ştie să stăpânească chiar dacă lasă impresia că e stăpânită, e cochetă şi naturală, nu foloseşte tertipuri pentru a atrage. Atrage pur şi simplu prin puterea înnăscută de seducţie. O femeie puternică e cea care învaţă în fiecare zi să fie puternică!

Femeia slabă se ascunde în spatele unui nume. Ea face compromisuri în calitatea vieţii ei, în privinta relaţiilor pe care le are, în privinţa stilului de viaţă şi nevoilor ei şi nu îşi onorează feminitatea. Păstrează-ţi mintea deschisă, oricare ai fi "tu". Îţi spun asta ca să îţi dau o temă de gândire. Tu în ce tabără te încadrezi?

4 comentarii:

  1. Offf..femeile. O să scriu eu cât de curând cum stă treaba cu puternicia şi slăbiciunea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeia e inzestrata cu atuuri, cu asi in maneca.Femeia are capacitatea de a se adapta mediului sau mai bine zis barierelor care i se ivesc pe alte cai decat forta fizica a barbatilor, care au dominat prin aceasta caracteristica omenirea de cand se stie. fiecare e puternic in felul sau. "Poti avea razboaie cu alte natiuni dar impotriva femeii nu poti lupta" spune M.C. in filmul The Godfather. Acum intrebarea care vine pusa este ca autorularticolului in ce categorie se situeaza?

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine alese cuvintele Elena. Dragos, chiar sunt si eu curioasa de perspectiva unui barbat legat de acest subiect. :) Succes!

    RăspundețiȘtergere