vineri, 25 noiembrie 2011

Sibiu, noiembrie 2011


Echipa COGNOSIS, Piaţa Mare din Sibiu

În perioada 10-14 noiembrie am participat la Adunarea Generală COGNOSIS (Federaţia Studenţilor de la Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din România) la Sibiu. Întrucât nu am avut timp să finalizez postarea mai repede "post-factum", voi face acum o succintă prezentare a celor întâmplate acolo.

Imagini din atmosfera AG-ului

Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Sibiu. Proiecte, candidaturi, idei măreţe, workshop-uri, alegeri, feedback-uri, etc. Distracţie, bere, seri sociale, bumtzi-bumtzi, socializare, discuţii nocturne despre băieţi cu colegele de cameră, etc, etc. Mai pe scurt am îmbinat utilul cu plăcutul. Fiind la a doua escapadă existenţială prin Sibiu, eram oarecum familiarizată cu aspectul citadin al oraşului şi cu farmecul Sibiului. Altceva m-a impresionat plăcut de această dată. Participând la un workshop de OD (Organization Development) am (re)descoperit cât de mult contează calitatea de "a fi om". Pare banal, mulţi înţeleg necesitatea acestui aspect, dar puţini îl cunosc. Mihail Cană, trainerul care a ţinut acest workshop, pe lângă măiestria cu care a îmbinat partea teoretică cu cea practică şi cu cea ludică a adus în discuţie importanţa fiecărui om în dezvoltarea organizaţională. Atât de frumos prezentat, atât de complex susţinut încât îţi era imposibil să nu rămâi încântat/ă de acest om şi de modul firesc în care şi-a expus prezentarea.

Şi nu în ultimul rând am căpătat experienţă şi energie. Există atât de mulţi oameni frumoşi şi plini de poftă de viaţă, dornici de a se dezvolta personal şi profesional în Federaţie încât e greu să nu te prinzi în elanul lor vivace. Cam atât în mare.

Voi reveni cu o completare a acestei postări prin luna Aprilie când ne vom revedea din nou toţi, de data aceasta la Timişoara. Până atunci, toate cele bune! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu