joi, 15 decembrie 2011

"La casa cu oameni buni, Dumnezeu face minuni..."

Nu poate exista Crăciunul fără pregătirile ce se fac în casele noastre și în sufletele noastre. Astăzi peste tot au răsunat colinde. Pe cât de frig a fost afară, pe atât de cald a fost în inimile noastre. Alături de mulţi tineri studenţi ieşeni am participat la Marşul "Bucuria Colindelor".

Acest eveniment este la ediţia a 3a în Iaşi şi are ca scop să adune un număr cât mai mare de tineri pentru a cânta împreună colinde cunoscute şi pentru a simţi mai intens bucuria Naşterii Domnului. Bilanţul acestei acţiuni a fost făcut de către colegul nostru Ionuţ, care mai în glumă, mai în serios, a dat verdictul: "Am mai scăpat de vreo două, trei păcate."


Pentru acest eveniment, Asociaţia ASCOR a pregătit un număr de 300 de stele tradiţionale (din lemn împodobit cu ghirlande) care au fost împărţite participanţilor la marş, împreună cu versurile celor mai cunoscute colinde pe care le-am cântat împreună.

Traseul marşului a fost următorul: Universitate - Str. Lapuşneanu - Piaţa Unirii - Bulevardul Ştefan cel Mare - Catedrală.


Sper ca şi anul viitor bucuria Crăciunului să ne prindă împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu