vineri, 6 aprilie 2012

Timişoara post-factum

În perioada 29 martie - 1 aprilie, la Timişoara a avut loc Adunarea Generală COGNOSIS (Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România), eveniment la care au participat reprezentanţi din cele 5 centre membre: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara.

Aula Magna "Ioana Curea", Universitatea de Vest Timişoara

"Ce grup frumos şi plin de speranţă!", a fost prima remarcă pe care Ramona Covrig (Fondator al Institutului de Psihologie şi Psihoterapie Adleriană) a făcut-o în momentul în care a văzut fotografia de mai sus. Într-adevăr, când intri în contact cu atâţia oameni frumoşi, dezvoltaţi atât personal cât şi profesional e imposibil să nu simţi energie, vitalitate, jovialitate, speranţă.

Plimbare pe malul Begăi (cu Cosmin-stg, Irina, Elena, Diana, Eugen)

Pe lângă faptul că în cadrul acestei Adunări Generale s-a votat noul board COGNOSIS, s-au organizat Ateliere de Dezvoltare Organizaţională, au avut loc Discuţii privind Statutul şi ROIul, Gala Voluntarului COGNOSIS, am sărbătorit împreună şi ziua Federaţiei, pe 1 aprilie. De asemenea, din program nu au lipsit serile sociale, distracţia şi voia bună.

Timişoara, magnolie, Maria, istorie, gogoşi, amintiri

În ceea ce priveşte oraşul, pentru mine, care am ajuns în Timişoara pentru prima dată, pot spune că această parte a Banatului s-a dovedit a fi cu mult peste aşteptările mele. Un oraş verde, fără câini comunitari (un aspect pe care noi şi bucureştenii l-am remarcat imediat), un oraş plin de încărcătură istorică şi culturală.

Seara prin Unirii, 1 aprilie 2012, Timişoara

A fost frumos, a trecut repede, dar s-au imprimat noi trăiri în buzunarul inimii! Eu, în calitate de Preşedinte al Asociaţiei "Societatea Pentru Psihologie" urez noii conduceri putere de muncă, rezultate pe măsura aşteptărilor, împliniri şi sunt sigură că vom avea parte de o colaborare productivă, plină de energie şi optimism în continuare!


Elena Ungureanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu