joi, 24 mai 2012

Comunicat de presă, Conferinţa "Vulnerabilitatea tinerilor în trafic"
Asociaţia „Societatea Pentru Psihologie” în parteneriat cu Centrul de Psihologie Aplicată  şi Asociaţia Club Sportiv Clubul Şoferiţelor organizează Vineri, 25 Mai 2012, Conferinţa „Vulnerabilitatea tinerilor în trafic”.

La acest eveniment vom avea invitaţi din diferite domenii de specialitate: psihologi, reprezentanţi IML/Poliţia Rutieră, instructori auto, inspectori de daune. Activitatea se va desfăşura începând cu ora 12:00 în Sala 502 din Corpul R al Universităţii Al. I. Cuza. Cele mai bune intervenţii (întrebări) adresate de către public invitaţilor vor fi premiate cu cărţi.

„Obiectivul principal al acestui eveniment constă în tragerea unui semnal de alarmă asupra importanţei comportamentului manifestat de către tineri în trafic. Prin participarea la această conferinţă dorim să aflăm opinii ale specialiştilor referitoare la Autoritatea Rutieră Română, Sistemul de formare din Şcolile Auto, Cadrul legislativ, Aplicabilitatea lui în spaţiul românesc şi alte aspecte de interes general pentru noi, tinerii. Este prima acţiune de acest gen în oraşul Iaşi şi sperăm să se bucure de succes”, a declarat Elena Ungureanu, Preşedinte al Asociaţiei „Societatea Pentru Psihologie”.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu