marți, 20 noiembrie 2012

Balul Bobocilor, un adjuvant în menţinerea spiritului studenţesc


Muzică bună, dans, distracţie, toate acestea vor veni „la pachet”cu Balul Bobocilor al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Petrecerea va avea loc miercuri, 5 decembrie, de la ora 19:00 în Club Queens. Evenimentul va fi organizat de către asociaţia studenţească „Societatea Pentru Psihologie”.

„Aceast bal al bobocilor este o petrecere de „Bun venit”, o competiţie pe care fiecare dintre concurenţi vrea să o câştige. De la stabilirea comitetului de organizare al juriului şi până la decernarea premiilor trebuie urmat un demers bine stabilit, care implică timp şi efort. Poate părea un eveniment banal, dar nu e aşa. În culise se ascund responsabilităţi şi repetiţii peste repetiţii. Trebuie să lucrezi cu oameni, să umbli, să întreţii spiritul juvenil în cadrul echipei, să te faci plăcut, să-i convingi pe oameni că trebuie să participe la acest eveniment.”, a declarat Andreea Ursu, coordonator al Balului Bobocilor, FPSE 2012.


Deschiderea oficială va fi făcută de Adi Bobo care va fi şi gazda petrecerii. În timp ce juriul (preşedinte dr. Tudor-Ştefan Rotaru) va delibera şi va alege cei mai frumoşi tineri, Adi Bobo ne va prezenta câteva momente de stand-up comedy. Cele 8 echipe vor avea de parcurs diverse probe, de la prezentarea bobocilor până la probe de dans, de testare a perspicacităţii, probe surpriză, ş.a.m.d, toate acestea gravitând tematic în jurul ideii de „Prom thérapie”. De întreţinerea bunei dispoziţii şi a energiei se va ocupa Mossano, astfel încât distracţia va continua până dimineaţa.

Declarăm deschis sezonul de vânătoare pentru Miss şi Mister 2012, FPSE! Asigură-te că nu-l vei rata!

*Bilete se găsesc la echipa de organizare. Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0757213251.

Elena Ungureanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu