marți, 19 martie 2013

Braining Days?

Braining Days? Hmm... oare ce o fi? Primul gând care mi-a venit în minte a fost brain, creier, gândire şi ceva legat de el, cum să îl foloseşti, pentru că are –ing de la final. Dacă şi la tine a fost acelaşi gând străfulgerător prin minte, ei bine, aşa e, are legătură cu creierul. Şi ca să nu mai lungim, e vorba de un proiect, unul drag mie, făcut pentru tine. Poartă amprenta departamentului de traininguri din cadrul Asociaţiei “Societatea Pentru Psihologie”, Iaşi.

Practic, o “mână” de tineri entuziaşti s-a adunat într-o după masă de la începutul anului şi au lăsat ideile să curgă. Rezultatul este acesta: o suită de 3 workshopuri destinate studenţilor şi tinerilor din Iaşi care vor doar să se dezvolte, atât personal, şi de ce nu, să le aducă poate un plus profesional în domeniul in care vor să activeze, prin intermediul trainingurilor. Îmi aduc aminte cu drag de perioada din facultate când participam la astfel de evenimente, simţeam că fac ceva pentru mine, cresc uşor uşor. Cred că şi tu ai participat sau încă o mai faci. Informaţii noi, networking, deschidere de orizonturi, descoperi ce îţi place şi ce nu, te defineşti ca individ, te conectezi cu piaţa locală, faci altceva pe lângă facultate. Acum, că am mai crescut, e rândul să facem ceva şi pentru ceilalţi. 

 “Reţeta” pare simplă la o primă vedere: se aleg 3 teme pe gustul tău, se adaugă traineri specializaţi în domeniul de referinţă, se amestecă şi se pun în diverse locaţii din Iaşi, se prepară la foc continuu, urmând a fi servite “calde” în ultima săptămână a lunii aprilie. Temele sunt dintre cele mai căutate în momentul actual. Totul este pregătit de o altă echipă de tineri dornici şi entuziaşti care se pregăteşte intens pentru acest eveniment. Aş vrea să le mulţumesc prin acest intermediu pentru tot efortul pe care îl depun, timp, energie, cunoştinte. 

Desigur, elementul de bază esti TU, cel ce vei participa. În curând va începe campania de promovare, îndată ce finalizăm ultimele detalii. Noi te aşteptăm cu drag aşadar, la Braining Days. Ne poţi urmari fie pe facebook (Asociaţia Societatea pentru Psihologie), pe site-ul asociatiei noastre (http://asociatia-spp.ro/), şi în curând pe holurile facultăţii tale. E de la tineri pentru tineri. Până atunci, numai bine în tot ce faci!” 

Coordonator Braining Days

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu